Nieuws > Bovenbouw > Pannenkoekendag

Pannenkoekendag

Op vrijdag 16 maart hebben we pannenkoeken gebakken bij Villa Kriskras. Op school gingen we eerst alle spullen inpakken. Daarna hebben gingen we met de klas naar de peuters, en samen eten en drinken. Vervolgens gingen we lekker spelen, lezen en knutselen met de peuters en natuurlijk pannenkoeken bakken. Als laatste gingen we de tafels dekken en eten. De peuters vonden het heel leuk en gezellig. En wij natuurlijk ook.

Geschreven door: Meysam en Fayssal

Eerst gingen we verzamelen bij de Action. Toen gingen we naar Philadelphia en daarna gingen we naar de bakkamers. Er waren 2 kinderen per groep en er waren 3 groepen. Er zaten in de groep: Liam Lenya, Kamal Nidal, Zarar Amirah. We gingen pannenkoeken bakken met appel, spek en kaas. We gingen daarna eten na het eten gingen we  ijsjes eten daarna gingen we spelen. Als slot gingen we weer naar huis. Voordat we gingen, gingen we gedag zeggen.

Groetjes Liam en Amirah.