Nieuws > Algemeen > Paasviering

Paasviering

Vandaag hebben we Pasen gevierd op onze school. We hebben in groepjes van vijf kinderen levend ganzenbord gespeeld. Bij dit spel hoorden ook opdrachten als 'Spring als een paashaas een rondje om de school' en 'Ga in de vorm van een ei liggen'. Ook moesten er eieren worden gezocht. Na dit spel, dat fanatiek gespeeld werd, hebben we genoten van een heerlijke paaslunch. We aten paasbroodjes, croissantjes, eieren, groente en fruit. Het was heerlijk en de tafels zagen er heel mooi uit. Daarna zijn we met alle kinderen in de grote gymzaal geweest en daar hebben we ‘Tien tellen in de rimboe’ gedaan. Verstoppertje doen blijft altijd leuk. Als laatste kwam de paashaas ons nog een bezoekje brengen met chocolade-eitjes. We hadden een erg gezellige dag!

Namens kinderen en team: juf Lieke, juf Bedia en OR-ouders:  bedankt voor het geweldige en goed georganiseerde feest!