Nieuws > Algemeen > Afscheid juf Lieke

Afscheid juf Lieke

Vrijdagmorgen hebben we afscheid genomen van juf Lieke. Ze heeft cadeautjes en veel dikke knuffels gehad. Daarna hebben we samen een ijsje gegeten, lekker knus (‘op zijn Schakels’).

En tot besluit een laatste woordje van juf Lieke:
Dat was het dan, het schooljaar zit erop! En voor mij betekent dat dat er een einde komt aan vijf schooljaren werken op De Schakel. Vijf jaar waarin de leerlingen van groep 5/6/7/8 en ik ontzettend hard gewerkt hebben, gelachen hebben en af en toe ook gehuild hebben. Ik heb ervan genoten en heb veel geleerd. Ik kijk met een goed gevoel terug op de samenwerking met collega's, ouders en leerlingen. Bedankt allemaal! Ik wens jullie heel veel geluk voor de toekomst en een fijne vakantie. Geniet ervan! En wie weet, tot ziens.