Nieuws > Algemeen > Schaatsen

Schaatsen

We gingen op 15 januari naar Deventer schaatsen. We gingen met groepjes met de juffen rijden naar de Deventer. Toen moesten we eerst inchecken. We moesten daar ook schaatsen halen. Je had twee schaatsbanen: eentje voor normaal schaatsen en de andere voor die wel goed genoeg en snel kunnen schaatsen. Iedereen moest eerst bij de normale schaatsbaan schaatsen. We moesten eerst een uur schaatsen en daarna mochten we pauze houden en daarna weer een uurtje schaatsen. In het tweede uur konden sommige kinderen goed genoeg schaatsen en mochten andere schaatsschoenen halen met juf Bedia. De kinderen die al snel konden schaatsen met andere schaatsschoenen mochten op de andere baan schaatsen met juf Alieke en juf Monique. Nadat we hadden geschaatst, gingen we chocomelk drinken. Sommige kinderen wouden geen chocomelk omdat ze het niet lustten. En daarna gingen we weer terug naar school.

Groetjes: Mohammad en Ilayda