Nieuws > Algemeen > Excursie gebedshuizen

Excursie gebedshuizen

Met de bovenbouwkinderen hebben we vorige week donderdag de gebedshuizen in Apeldoorn bezocht. Eerst gingen we naar de Synagoge. Ik vond het daar heel interessant omdat ze bijna dezelfde dingen deden als moslims. Daarna bezochten we de Tempel en hadden we een gesprek met de monnik.

Wat ik daar interessant vond was dat monniken niet mogen trouwen.

Toen was het etenstijd. Na het eten gingen we verder met onze bezoek aan een Protestantse kerk. Zij doen veel met muziek. Er zijn ook lokalen voor kinderen tussen drie en tien jaar. Zij gaan tijdens de preek (het

Uiteindelijk kwam alles goed. verhaal) in de kerkdienst naar een aparte ruimte. Daar zagen we ook een oude bijbel die in het Nederlands van vroeger is geschreven en dat we niet konden lezen. Geschreven door Fayssal.