Online geld verdienen als student – Top 10 – Onze 10 tips in 2021

Elly Visser


Nee, we hebben het niet over het verkopen van jouw tweedehands studieboeken. We hebben het over daadwerkelijk producten verkopen via Bol.com. Je hebt hier uiteraard wel een KvK-inschrijving voor nodig. 

Met zo’n KvK-inschrijving kun jij je aanmelden bij Bol.com als verkooppartner. Dit houdt in dat jij als verkooppartner van Bol.com – producten mag gaan aanbieden. Veel van ons zijn hier ooit mee begonnen, toen we begonnen met ondernemen. En velen van ons doen het nog steeds. Het is namelijk een mooie manier om geld te verdienen, zonder een al te groot startbudget. 

Het is de bedoeling om winstgevende producten te vinden – die kwalitatief van aard zijn, en waarmee je problemen van de consument verhelpt. Dus niet het dropshippen van Chinese rommel. Zoals veel mensen denken dat het geval is. Uiteindelijk wil je een eigen merk registreren, waardoor anderen niet meer ‘jouw product’ mogen verkopen.

Klinkt dit lastig? Het valt best mee. Hoe kun je dit het makkelijkst en het snelst leren? Dat is door de cursus te volgen van Boloo. Boloo is een softwaretool waarmee je producten kunt vinden en nog veel meer. Dus sowieso handig om te hebben voordat je begint met verkopen op Bol.

Zij leren je in een uitgebreide module hoe je begint met het verkopen op Bol.com Deze module laat zien hoe je producten vindt, hoe je ze vervolgens op de markt brengt, waar je op moet letten en nog veel meer. Aanrader dus. 

Let op: je moet wel een lopend abonnement hebben bij Boloo, wil je de module kunnen volgen. Je hebt al een maandelijks opzegbaar abonnement voor 29,95 exclusief btw. Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment