Thaise zus buigt voor broer die zich terugtrok van school om af te studeren

Elly Visser


08 Dec 2022

Thaise zus buigt voor broer die zich terugtrok van school om af te studeren

Een Thaise vrouw is viraal gegaan op TikTok omdat ze buigt voor haar oudere broer die zich terugtrekt van school zodat ze kan afstuderen.

Vrijdag plaatste TikTok-gebruiker Ying Chanita (@chnitakotchasit) de nu virale video. Daarin kan de 27-jarige zus haar broer in haar afstudeerjurk kleden voordat ze voor hem buigt.

@chnitakotchasit ขอบคุณผู้ชายคนนี้ที่เสียสละให้น้องสาวทุกอย่าง👩🏻‍🎓🤍👑#บัณฑิตป้ายแดง #รับปริญญา #จบแล้ว #จบ61รับ65😁 ;😂🎀 #ความ หวัง ของ หมู่ หมู่ บ้าน ♬ คน ข้าง หลัง หลัง – เจน นี่ & ลิลลี่ หมด หมด ถ้า สด สด ชื่น

Chanita knielde voor haar broer tijdens haar diploma-uitreiking “als een vorm van dank en diep respect voor zijn offer”, aldus Mothership.sg.

Meer van NextShark: Man in China eist dat vervreemde vrouw een deel van hun overdadige huwelijkskosten terugbetaalt

In de video is ook te zien hoe haar broer haar hoofd aanraakt, wat hij naar verluidt deed “om haar blijk van genegenheid te erkennen”.

“Bedankt aan deze kerel die alles heeft opgeofferd voor zijn zus”, schreef de TikTok-gebruiker in het bijschrift van haar bericht.

Chanita, afgestudeerd aan de Nakhon Si Thammarat Rajabhat University, zou naar verluidt in 2018 afstuderen, maar dit werd uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie en financiële problemen. Thaise media meldden dat de broer van Chanita zijn opleiding had opgegeven, zodat haar familie het zich kon veroorloven haar naar school te sturen.

Meer van NextShark: Vietnamees vestigt wereldrecord 100 trappen beklimmen terwijl hij broer op zijn hoofd balanceert in 53 seconden

Op het moment van schrijven is de hartverwarmende TikTok-video meer dan 10,5 miljoen keer bekeken en 1,1 miljoen keer leuk gevonden.

Donderdag deelde de dankbare zus foto’s van haar en haar broer in een Facebook-bericht.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren.
Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Meer van NextShark: Netizens vermoeden dat Hayao Miyazaki de man is die snoep geeft aan trick-or-treaters van Studio Ghibli

Uitgelichte afbeelding via @chnitakotchasit

Geniet van deze inhoud? Lees meer van NextShark!

‘This is your Asian family’: Wijnhoudende vrouw noemt haar ‘Aziatische kinderen’ tijdens racistische tirade in Las Vegas
Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment